Press

DFSK_Glory_580_01

DFSK Glory 580 – luksuzni SUV debitovao u Pekingu

Da kineski automobilski brend DFSK nije samo orijentisan ka komercijalnim vozilima, potvrdio je i tek završeni Salon automobila u Pekingu, gde je Dongfeng Motor prvi put predstavio model pod nazivom Glory 580.

Pročitaj više
motoplant_expo_2016_05c

MOTOPLANT EXPO 2016 – Beogradski sajam

Nakon 5. po redu BG CAR SHOW, koji je održan drugom polovinom marta, ovih dana, od 7. do 10. aprila, očekuje nas novi sajam pod nazivom MOTOPLANT EXPO, gde će, između ostalog, biti izložena parkovska mehanizacija, kao i komunalna vozila i oprema.

Pročitaj više
DFSK C31

DFSK C31 – novi model u Dongfeng Motor ponudi

Kineska kompanija Dongfeng Sokon nastavlja sa proširenjem ponude svojih komercijalnih modela, te je tako na evropskom tržištu, odnedavno dostupan i potpuno novi mini-kamion, koji nosi oznaku DFSK C31.

Pročitaj više
DFSK_C35_00

Premijera novog DFSK C35 kombija u aprilu

Krajem aprila, u Evropu stiže novi DFSK C35 kombi, koji ujedno predstavlja i prvi u nizu većih lakih dostavnih vozila iz DFSK-a, sa unapređenim tehničkim karakteristikama, kao i napretkom na polju aktivne i pasivne bezbednosti.

Pročitaj više
NEVS i Dongfeng sporazum o strateškoj saradnji naslovna

NEVS i Dongfeng potpisali sporazum o strateškoj saradnji

Konzorcijum „National Electric Vehicle Sweden“ (NEVS) koji je osnovala grupa kineskih i japanskih investitora specijalizovanih za proizvodnju elektromobila i Dongfeng Motor Corporation (Dongfeng), 17. avgusta potpisali su sporazum o strateškoj saradnji.

Pročitaj više
Top Auto Leskovac

TOP AUTO – ovlašćeni diler i servisni partner DFSK za južnu Srbiju

Prodajno servisna mreža DFSK vozila u Srbiji širi svoju mrežu servisera i ovlašćenih dilera, te je od ovog meseca ona bogatija za jos jednog partnera koji je ukljucen u kompletan DFSK program.

Pročitaj više
dfsk_cirada_ naslovna

Nadgradnja tovarnog prostora CIRADA | DFSK Srbija

DFSK laka teretna vozila karakteristiše veliki tovarni prostor, prilagodljivost i velika mogućnost modifikacije u skladu sa potrebama poslovanja.

Pročitaj više
gratis ugradnja plina

Besplatna ugradnja plinskog uređaja u DFSK vozila

Kompanija TRIO Motors, glavni uvoznik DFSK lakih teretnih vozila za teritoriju Srbije, svim budućim kupcima DFSK vozila obezbeđuje besplatnu ugradnju atestiranog uređaja za pogon na TNG (tečni naftni gas) u vrednosti od 650€ + PDV.

Pročitaj više
sajam_automobila_Beograd_DFSK_Srbija_naslovna1

Nastup DFSK na 52. Sajmu automobila u Beogradu

Na predstojećem 52. Sajmu automobila u Beogradu kompanija TRIO Motors će u okviru svog izložbenog štanda u hali 4, svim posetiocima premijerno predstaviti brend Dongfeng Sokon (DFSK) i njegov program lakih teretnih komercijalnih vozila čiji je generalni uvoznik i distributer za Srbiju. DFSK je deo „velike trojke“ proizvođača motornih vozila u Kini i pouzdan partner […]

Pročitaj više