Na predstojećem 52. Sajmu automobila u Beogradu kompanija TRIO Motors će u okviru svog izložbenog štanda u hali 4, svim posetiocima premijerno predstaviti brend Dongfeng Sokon (DFSK) i njegov program lakih teretnih komercijalnih vozila čiji je generalni uvoznik i distributer za Srbiju.

DFSK je deo „velike trojke“ proizvođača motornih vozila u Kini i pouzdan partner svetskih brendova Citroen, Honda, Kia, Nissan, Peugeot i Renault. Pored komercijalnih i potrošačkih vozila, DFSK proizvodi i rezervne delove za vozila u saradnji sa stranim kompanijama.

Na štandu DFSK biće izložena tri modela: V21, K01H i specijalno prilagođen model V21 sa nadgrađenim tovarnim prostorom i ciradom, koji poseduje ugrađen uređaj za pogon na tečni naftni gas (TNG). Ova teretna vozila karakteristiše veliki tovarni prostor, prilagodljivost i velika mogućnost modifikacije. Modeli poseduju manuelni menjač i pogon na zadnjim točkovima, motor od 1300 kubnih centimetara, sa četiri cilindra i direktnim ubrizgavanjem.

Svim zainteresovanim posetiocima štanda obezbeđena je i specijalna sajamska ponuda, gde uz svaki kupljeni model uvoznik obezbeđuje besplatnu ugradnju atestiranog uređaja za pogon na TNG (tečni naftni gas) u vrednosti od 650€.