dfsk_cirada_ naslovna

DFSK laka teretna vozila karakteristiše veliki tovarni prostor, prilagodljivost i velika mogućnost modifikacije u skladu sa potrebama poslovanja.


Kupcima nekog od modela DFSK (K01H, V21, V22) obezbeđujemo uslugu nadgradnje tovarnog prostora vozila ciradom.

Cirada, pored toga što je laka za održavanje i efikasno štiti od prirodnih nepogoda poput kiše, snega ili vetra, povećava zapreminu korisnog prostora te na taj tačin omogućava slaganje veće količine robe. Pored toga, mogućnost brendiranja obezbeđuje povećanje vidljivosti i prisutnosti brenda, kao i unapređenje poslovanja kupca.

Otvaranje na sve tri strane dodatno olaškava unošenje i skladištenje robe i materijala koji se prenosi DFSK vozilom. Dimenzije tovarnog prostora su 2.9m x 1.5m x 1.7m.
Nadgradnja se radi po narudžbi, a rok za izradu je 7 dana. Usluga nadgradnje vozila ciradom osnosi se na sve modele iz ponude DFSK K01H, DFSK V21 i DFSK V22.

 

Kompletna usluga nadgradnje vozila koja ukljucuje ciradu sa oblaganjem poda tovarnog prostora i svim potrebnim ankerima iznosi 1.200€ + PDV.

Nadgradnja DFSK vozila samo ciradom iznosi 800€ + PDV.

 

Sve informacije o modelima, zakazivanju test vožnje i nadgradnji vozila možete dobiti ako nas kontaktirate preko nekog od redovnih kanala.