Top Auto Leskovac

Prodajno servisna mreža DFSK vozila u Srbiji širi svoju mrežu servisera i ovlašćenih dilera, te je od ovog meseca ona bogatija za jos jednog partnera koji je ukljucen u kompletan DFSK program.

Servisno prodajni centar TOP AUTO novi je ovlašćeni diler i serviser DFSK vozila za teritoriju južne Srbije. Centar se nalazi u Leskovcu, u ulici Božidara Veličkovića broj 1., gde svi zainteresovani korisnici usluga i potencijalni kupci mogu uživo da vide jedno od dostavnih vozila iz naše ponude – DFSK V21.

Delatnost TOP AUTO

TOP AUTO servisno prodajni centar postoji do 1993. godine i uspešno se bavi pružanjem servisnih usluga, kao i nabavkom i ugradnjom auto delova za putnička i dostavna vozila svih proizvođača. U cilju stalnog povećanja kvaliteta usluga, TOP AUTO sarađuje sa matičnim kućama proizvođača automobila i auto delova, kao i njihovih zastupnika u našoj zemlji.

Servisno prodajni centar lider je na polju auto usluga te u sklopu svojih delatnost vrši sledeće servisne usluge: redovan servis, reglažu trapa, čišćenje i proveru injection dizni, kompjutersku dijagnostiku kvarova, kao i servis klima uređaja.  Pored delatnosti u sklopu auto servisa, TOP AUTO raspolaže velikim asortimanom originalnih rezervnih delova za putnička vozila.

Motoo servisni koncept

Kao i generalni uvoznik i distributer DFSK vozila za Srbiju TRIO Motors, i TOP AUTO servisni centar deo je MOTOO servisnog koncepta, odnosno skupa nezavisnih servisa motornih vozila koji posluje po nemačkom franšiznom konceptu. Zahvaljujući udruživanju nezavisnih auto servisa, vozači u Srbiji imaju garanciju da se u ovim servisima vrši ugradnja kvalitetnih rezervnih delova renomiranih svetskih proizvođača.

Diler i serviser DFSK vozila

U avgustu 2015. godine, sa ciljem proširenja poslovanja, spektra svojih delatnosti i uspostavljanja dalje saradnje sa renomiranim proizvođačima automobila TOP AUTO postao je ovlašćeni diler i serviser DFSK vozila za teritoriju južne Srbije.

DFSK dostavni kamion V21

U okviru prodajno servisnog centra TOP AUTO svi zainteresovani klijenti u prilici su da se upoznaju sa DFSK vozilom V21. Ovaj single cab, „šampion“ je nosivosti u odnosu na vozila u svojoj klasi. Nosivost od 1000 kg uz malu sopstvenu težinu, čine DFSK dostavni kamion V21 udobnim i funkcionalnim partnerom u poslu. Više o samom modelu možete saznati OVDE.

 

Podaci o ovlašćenom dileru i serviseru za teritoriju južne Srbije:

Servisno prodajni centar TOP-AUTO

Ulica: Božidara Veličkovića broj 1, LESKOVAC

Telefon: +381 16 26 08 09

Mobilni: +381 65 25 45 300

e-mail: topauto77@gmail.com

Web: www.topauto.rs

Facebook stranica